XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum
 
TireRack





Go Back   XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum > BMW X5 Forums > General BMW X5 (E70) and X5M Forum (2006-2013)

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-15-2018, 07:30 AM   #1
Kingo
Registered
0
Rep
1
Posts

Drives: 2011 X5 30D
Join Date: Sep 2018
Location: Western Australia

iTrader: (0)

N57 engine noise?

Hi All, I'm hoping someone has heard this noise before, its been happening for a few weeks now, its really loud when cold, and seems to almost go away when hot although it can still be heard.

Seems to be from the RH front of the engine using a stethoscope.

I have had the belt off and felt the idler pulley bearings and they feel fine.

I cant hear it at idle.

Its a 2011 LCI X5 30D with 95km on it.

I cant work out how to post the audio file here (its an .m4a file) or the movie I took (its a .MOV file), so here's a link to a YouTube clip that someone else has posted that is identical to the sound mine is making (I cant get hold of the guy that posted the YouTube clip to see what the cause of the noise was unfortunately....)

Thanks :-)

Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 03:59 AM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST