XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum
 
TireRack





Go Back   XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-24-2020, 12:47 PM   #1
ryan stewart
Captain
252
Rep
712
Posts

Drives: 2008 328it
Join Date: Aug 2012
Location: Atlanta, GA

iTrader: (0)

Anyone getting a phishing warning from Chrome when entering this thread?

https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1661251

Its the "water pump failure after 33000 miles thread" in the general forum. For some reason when I click on that thread chrome blocks me saying its a malicious site.
Appreciate 0
      12-24-2020, 12:47 PM   #2
TheMidnightNarwhal
Brigadier General
TheMidnightNarwhal's Avatar
Canada
1353
Rep
4,927
Posts

Drives: 2011 335is 6 speed
Join Date: Jun 2015
Location: Gatineau, Quebec

iTrader: (0)

No
Appreciate 0
      12-24-2020, 12:49 PM   #3
ryan stewart
Captain
252
Rep
712
Posts

Drives: 2008 328it
Join Date: Aug 2012
Location: Atlanta, GA

iTrader: (0)

Ok so it looks like a hosted image is from a site that might be corrupted: https://dwnld.icu/assets/87/AA.jpg
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST