XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum
 
TireRack





Go Back   XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum > BMW X5 Forums > General BMW X5 (E70) and X5M Forum (2006-2013)

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-14-2011, 02:09 PM   #1
Enrico
Registered
 
Drives: x5 4.4i 2002
Join Date: Jun 2011
Location: Puerto Rico

Posts: 2
iTrader: (0)

ABS, Brake and DSC

I have a 2002 x5 4.4i and its great but everytime I run it for a little while the lights for DSC, Brake, and ABS turn on (brake in yellow, not in red). I have replaced the ABS sensor and this problem keeps happening anyone of you has had this problem before or know how to fix this problem? Thanks
Enrico is offline  
0
Reply With Quote
      06-15-2011, 05:08 PM   #2
Enrico
Registered
 
Drives: x5 4.4i 2002
Join Date: Jun 2011
Location: Puerto Rico

Posts: 2
iTrader: (0)

anyone?
Enrico is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Tags
abs, brake, dsc, problem, x5 4.4i

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:43 PM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST