XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum
 
TireRack





Go Back   XBimmers.com | BMW X6 Forum X5 Forum > BMW X5 Forums > General BMW X5 (E70) and X5M Forum (2006-2013)

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-25-2012, 08:49 AM   #1
Phatcat
Private First Class
 
Drives: 2013 X5M
Join Date: Nov 2012
Location: Taiwan

Posts: 124
iTrader: (0)

X5 wiring/sensors

I see some exposed wires and I assume it's probably connected to some kind of a sensor/sensors? Anyone know?
Attached Images
 
Phatcat is offline  
0
Reply With Quote
      12-25-2012, 10:38 AM   #2
baby huey
Private First Class
 
Drives: 2013 X5M
Join Date: Mar 2010
Location: Rhode Island

Posts: 123
iTrader: (0)

I've noticed that on mine, too.
In that location, and unprotected, they sure seem vulnerable to damage?
baby huey is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-25-2012, 08:52 PM   #3
Phatcat
Private First Class
 
Drives: 2013 X5M
Join Date: Nov 2012
Location: Taiwan

Posts: 124
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by baby huey
I've noticed that on mine, too.
In that location, and unprotected, they sure seem vulnerable to damage?
Yeah, that's what I thought. My dealer told me it's a brake sensor...
Phatcat is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.




xbimmers
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST